Lajme

Serbët në Shtëpinë e Bardhë: Kontrolli i fundit para nënshkrimit me Kosovën

Serbët në Shtëpinë e Bardhë: Kontrolli i fundit para nënshkrimit me Kosovën
17:23 | 04 Shtator 2020

Është publikuar fotografia e presidentit, Aleksandër Vucic dhe ministrave serbë, në Shtëpinë e Bardhë.

Ministri i Financave, Siniša Mali dhe Marko Çadež kanë publikuar këtë fotografi.

“Kontrolli i fundit para nënshkrimit”.

Banori apo banorja i/e radhës në BBVK vjen nga Tirana, por kush është ai/ajo?

Të tjera