Lajme

Selimi në takim me Minxhozi: Roli i shtetit shqiptar i pazëvendësueshëm në avancimin e proceseve në vend

Selimi në takim me Minxhozi: Roli i shtetit shqiptar i pazëvendësueshëm në avancimin e proceseve në vend
16:14 | 13 Tetor 2020

Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi, ka pritur sot në takim Ambasadorin e Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi.

Ministri Selimi gjatë këtij takimi ka vlerësuar angazhimin e Ambasadorit Minxhozi si dhe ka shprehur mirënjohjen e tij për vëmendjen dhe besnikërinë me të cilën ndër vite shteti shqiptar e ka shoqëruar Kosovën.

Në takim u diskutua për bashkëpunimin e ngushtë dypalësh, koordinimin dhe intensifikimin e aktiviteteve me interes për të dyja vendet, me qëllim të arritjes së objektivave të përcaktuara nga dy qeveritë.

Ministri Selimi poashtu theksoi rëndësinë që ka bashkëpunimi me Ministrinë e Drejtësisë në Shqipëri, në funksion të fuqizimit të sundimit të ligjit dhe çdo hallkë tjetër të sistemit të drejtësisë. Me këtë rast Ministri Selimi e ka njoftuar Ambasadorin Minxhozi me ecurinë e reformave në drejtësi, agjendën legjislative si dhe nismat e tjera përfshirë procesin e llogaridhënies dhe vettingut.

Në anën tjetër Ambasadori Minxhozi ka falënderuar ministrin Selimi për bashkëpunimin e ofruar dhe ka shprehur gatishmërinë për të përkrahur çdo nismë e cila është në funksion të konsolidimit të sistemit të drejtësisë në Kosovë.

Petrol Company sërish troket në dyert e Shtëpisë së Pleqve për Ramazan

Të tjera