Lajme

Seanca e radhës e Thaçit në Speciale më 18 nëntor

Seanca e radhës e Thaçit në Speciale më 18 nëntor
20:21 | 11 Nëntor 2020

Seanca e radhës e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, në Gjykatën Speciale në Hagë do të jetë më 18 nëntor.

Dhomat e Specializuara në kalendarin e saj e kanë caktuar 18 nëntorin si datë për konferencën për ecurinë e çështjes, duke filluar nga ora 11:00.

Thaçi ishte paraqitur të hënën për herë të parë para Gjykatës Speciale në Hagë, ndërsa u deklarua i pafajshëm.

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera