[wp-story]

Auto

Së shpejti BMW X3 i rinovuar

Së shpejti BMW X3 i rinovuar
08:10 | 04 Maj 2021

BMW X3 aktual u prezantua para publikut në qershor të vitit 2017 (i zhvilluar nën numrin e kodit G01), ai bazohet në platformën CLAR dhe është 55 kg më i lehtë se paraardhësi i tij, ndërsa koeficienti i rezistencës së ajrit është 0.29. Për sa i përket dimensioneve, X3 është 4716 mm i gjatë, 1897 mm i gjerë, 1676 mm i lartë dhe ka një bosht midis rrotave 2864 mm. Këtu duhet përmendur gjithashtu se vëllimi i bagazhit është 550 litra, ose 1,600 litra me sediljet e pasme të palosura.

Tani, pothuajse katër vjet pas premierës së tij, BMW ka përgatitur gjithashtu një version të azhurnuar të tij. Kjo konfirmohet nga kjo fotografi e parë zyrtare që ishte në vëmendjen e publikut, dhe që sugjeron që modeli i ri është shumë afër. Në çdo rast, pritet pjesa e përparme e prerë, parakolpët e modifikuar, dritat LED para dhe prapa, dizajni i ri i rrotave të aluminit, ngjyra e re jeshile, detajet e zeza me shkëlqim, si dhe një brendshme e modernizuar. Me shumë mundësi nuk do të ketë asnjë ndryshim në diapazonin e motorit, kështu që priten ata benzinë me 184, 252 dhe 360 ​​kuaj fuqi, si dhe naftë me 150, 190, 249 dhe 286 kuaj fuqi. Gjithashtu, më vonë, versionet M me 480, përkatësisht 510 kuaj fuqi./FrontOnline/

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera