[wp-story]

Infografika

Sa do t’i kushtojnë Kosovës vaksinat kundër COVID-19?

Sa do t’i kushtojnë Kosovës vaksinat kundër COVID-19?
13:01 | 06 Prill 2021
Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera