[wp-story]

Lajme

Rukiqi: Të miratohet ndihma financiare e premtuar për bizneset e prekura nga masat e fundit

Rukiqi: Të miratohet ndihma financiare e premtuar për bizneset e prekura nga masat e fundit
22:04 | 18 Prill 2021

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi ka deklaruar se tash masat duhet të respektohen nga operatoret ekonomik në mënyrë që vera të jete me sa më pak kufizime.

Sipas tij, tash duhet të miratohet sa më shpejt, ndihma financiare e premtuar për bizneset e prekura nga masat e fundit, si dhe të sigurohet vaksinimi masiv i qytetarëve, si një ndër parakushtet bazë për rimëkëmbje të ekonomisë.

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera