×
Opinione13 Nëntor 2023
Shkruan: Tony Barber / The Financial Times Që nga Kroacia në vitin 2013, asnjë vend tjetër nuk është anëtarësuar në BE. Por,...
Opinione11 Nëntor 2023
Në situatën ku gjendemi, diskutimi i pozitës me opozitën është prioritet. Pjesëmarrja në institucionet e Republikës së Kosovës, nga dita e parë...
Opinione11 Nëntor 2023
Vetëm disa ditë më parë, hetuesit e Zyrës së Prokurorit Special që funksionon në kuadër të Dhomave të Specializuara të Gjykatës Speciale...
Opinione08 Nëntor 2023
Nga Rubrika
Opinione05 Nëntor 2023
Shkruan: Ramiz Lladrovci Kuvendi i Kosovës, ndonjëherë di të jetë fushëbetejë e qëndrimeve dhe deklarimeve, të cilat, qytetarët do të ishte më...
Opinione02 Nëntor 2023
SHKRUAN: BLERIM SHALA Tashmë e parë. Kaq shkurt dhe kaq thjeshtë do të mund të përshkruheshin zhvillimet e ditëve të fundit në...
Opinione30 Tetor 2023
Nga: Jason Burke, ekspert për çështjet e sigurisë / The Guardian Për më shumë se 150 vjet jetojmë me terrorizmin. Si sëmundje...
Opinione29 Tetor 2023
Nga Robert Clark, The Telegraph Lufta midis Izraelit dhe Hamasit do të përshkallëzohet, me një sulm tokësor që ishte planifikuar prej kohësh....
Opinione27 Tetor 2023
Marrëveshja De Gaspari – Gruber ka qenë dhe është përfundimtare, Aneksi Ohrit mbetet i përkohshëm, me synim të qartë mbajtjen pezull e nën vlerësim të vazhdueshëm...
Opinione26 Tetor 2023
Në këtë botë çdo gjë ndryshon, përfshi edhe rendet shoqërore. I përhershëm mbetet vetëm ky rruzull tokësor të cilin e rëndojmë ne...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.