×
Lifestyle21 Shtator 2023
Uji është i nevojshëm për shëndetin tonë, ndihmon tretjen, hidraton lëkurën, nxit humbjen e peshës dhe jep energji. Rekomandohet të pini të...
Lifestyle20 Shtator 2023
Lifestyle20 Shtator 2023
Dashi Përgatituni për tension dhe probleme gjatë kësaj ditë. Nëse keni një lidhje yjet ka rrezik të nxitin debatet sidomos për shkak...
Lifestyle19 Shtator 2023
Trupi ka nevojë për 13 lloje vitaminash për funksionimin normal dhe secila prej tyre ka një rol të rëndësishëm në forcimin e...
Lifestyle17 Shtator 2023
Nga Rubrika
Lifestyle15 Shtator 2023
Ndërsa rritemi, cilësia e shikimit tonë ndikohet nga faktorë të ndryshëm dhe ndër zakonet që përvetësojmë çdo ditë, sipas shkencëtarëve është një...
Lifestyle14 Shtator 2023
Sipas një studimi të ri, pirja e duhanit shkakton vdekje më të shpejtë të qelizave. Prova gjendet në ADN, në kromozomet për...
Lifestyle14 Shtator 2023
Dallimi gjinor në sasinë e alkoolit të konsumuar po zvogëlohet, dhe sëmundjet dhe komplikimet që janë pasojë e efekteve të alkoolit tek...
Lifestyle14 Shtator 2023
Dashi Të dashuruarit do kenë një ditë të mbushur me emocione të njëpasnjëshme. Mund t’ju bëhet edhe një propozim mjaft interesant sot...
Lifestyle13 Shtator 2023
Kur sëmuremi, dëshira për të shpëtuar prej saj është e madhe dhe na shtyn drejt gabimeve që kanë efekt të kundërt. Në...
Lifestyle13 Shtator 2023
Psikologët kanë përcaktuar se cilat janë tri shprehitë e këqija që i posedojnë pothuajse të gjithë njerëzit inteligjentë. Psikologia Kathleen Voghs, e...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.