×
Ekonomi15 Qershor 2020
Ish-kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Safet Gërxhaliu, për Front Online ka thënë që kjo është një ndër dy metodat, që mundësojnë...
Ekonomi15 Qershor 2020
Fatmir Rexhepi, anëtar i Komisionit për Buxhet dhe Transfere, për Front Online, ka thënë që janë në pritje të dërgimit të këtij amendamenti...
Ekonomi15 Qershor 2020
Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami, javën e kaluar konfirmoi se Qeveria e Kosovës është duke u konsultuar me Trustin Pensional të Kosovës,...
Nga Rubrika
Ekonomi15 Qershor 2020
Të hyrat buxhetore në periudhën mars-maj 2020 janë ulur për 133 milionë euro, krahasuar me periudhën e njëjtë të vitit 2019, bëhet...
Ekonomi15 Qershor 2020
Të hyrat buxhetore në periudhën mars-maj 2020 janë ulur për 133 milionë euro, krahasuar me periudhën e njëjtë të vitit 2019, bëhet...
Ekonomi14 Qershor 2020
Pakoja emergjente fiskale në vlerë prej rreth 180 milionë euro e cila kishte për qëllim të zbus problemet ekonomike dhe sociale ende...
Ekonomi05 Nëntor 2019
Qeveria në detyrë e Kosovës në mbledhjen e sotme ka miratuar propozim-vendimin për kursime dhe ndarje buxhetore të organizatave buxhetore, raportin e...
Ekonomi05 Nëntor 2019
KEDS Academy ka hapur dyert për gjeneratën e VII. Nga sot, e deri me 15 nëntor, studentët e vitit të fundit të...
Banka05 Nëntor 2019
Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti ka takuar Ambasadorin e Mbretërisë së Norvegjisë, Jens Erik Grøndahl. Në këtë...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.