×
Biznes04 Korrik 2020
Gjendja e rëndë e të bërit biznes, mospërkrahja e bizneseve nga ana e shtetit dhe nevoja emergjente për përkrahje të bizneseve ishte...
Ekonomi04 Korrik 2020
Rënien e eksport-importeve gjatë këtij viti, ambasadori i Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi, e sheh si pasojë te pandemisë, derisa nuk ka...
Ekonomi04 Korrik 2020
Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka zhvilluar një bashkëbisedim me drejtuesit e Odës Ekonomike të Kosovës dhe me ata të Odës Ekonomike...
Nga Rubrika
Bujqësi03 Korrik 2020
Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa ka vizituar sot gjatë ditës kultivuesit e frutave, në komunën e Junikut, ku...
Ekonomi03 Korrik 2020
Qeveria e Kosovës nuk ka mjete të mjaftueshme për të zbatuar Pakon Emergjente Fiskale, pa rishikim të buxhetit i cili tashmë është...
Energjetike03 Korrik 2020
Sot në Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit (MEA) është nënshkruar marrëveshja në mes të Agjencisë së Kosovës për Efiçencë të Energjisë dhe...
Ekonomi03 Korrik 2020
Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, sot ka pritur në takim përfaqësuesit e shoqatës së personave me aftësi të kufizuara...
Bujqësi03 Korrik 2020
Pavarësisht situatës së krijuar nga pandemia në vend, të burgosurit nuk i kanë ndërprerë aktivitete e tyre të përditshme. Ata kanë mbjellë...
Banka03 Korrik 2020
Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë organizoi një konferencë virtuale mbi qasjen në financa për biznese, marrë parasysh pasiguritë e mëdha financiare të...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.