Gjuha:
×
Bujqësi08 Janar 2023
Në komunën e Deçanit fermerët kanë nisur të mbjellin fidanët e parë të gështenjës të subvencionuara nga Ministria e Bujqësisë. Ata mendojnë...
Bujqësi20 Maj 2022
Bletaria është një sektor me potencial në vendin tonë dhe duke ditur rëndësinë që ka ky sektor, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe...
Bujqësi26 Prill 2022
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka hapur nga sot periudhën e aplikimit për pagesa direkte/subvencione për disa kultura dhe aktivitete...
Nga Rubrika
Bujqësi30 Korrik 2021
Ministri i Bujqësisë, Faton Peci, ka njoftuar se janë ndarë 50 milionë euro subvencione për fermerët për këtë vit. Ai ka njoftuar...
Bujqësi18 Janar 2021
Fermerët kërkojnë subvencionimin e kredive në bujqësi, ministri Mustafa mbështet kërkesat Fermerët në Prizren kërkojnë nga Ministria e Bujqësisë subvencionimin e kredive...
Bujqësi30 Dhjetor 2020
Përkundër vështirësive, bujqit edhe në pandemi sivjet nuk hoqën dorë nga prodhimi i kulturave bujqësore. Ndonëse edhe dora e shtetit këtë vit...
Bujqësi15 Dhjetor 2020
Në prani të kryeministrit Avdullah Hoti dhe ministrit të Bujqësisë, Besian Mustafa, është bërë nënshkrimi i kontratave të para të përfituesve të...
Bujqësi08 Shtator 2020
Në vazhdën e takimeve të rregullta koordinuese dhe bashkëpunuese me Shoqatat e Prodhuesve dhe të Industrisë së Përpunuesve të qumështit, duke përfshirë...
Bujqësi29 Gusht 2020
Fermeri Shaqir Sallahu, nga komuna e Ferizajt, ka pasur të kultivuar mbi 100 hektarë tokë më kulturën e grurit. Ai tregon se...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.