[wp-story]

Bota/Rajoni

Rreth 200 milionë qytetarë janë vaksionuar në Kinë deri më tani

Rreth 200 milionë qytetarë janë vaksionuar në Kinë deri më tani
16:42 | 21 Prill 2021

Zyrtarët kinezë thanë se rreth 200 milionë njerëz janë vaksinuar në vend deri më tani, përkatësisht 14.29 për qind e popullsisë dhe përparësi u jepet punëtorëve në vijën e frontit kundër pandemisë, studentëve dhe banorëve të zonave kufitare.

Pas fillimit të ngadaltë të imunizimit masiv, procesi i vaksinimit në Kinë po përshpejtohet në mënyrë që të ndalojë plotësisht transmetimin në familje.

Në 24 orët e fundit, vetëm dy raste të transmetimit lokal u konfirmuan, të dyja të zbuluara në qytetin Ruil, i cili është në kufi me Mianmar, raporton AP.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera