Lifestyle

Rregullat e veshjes që të gjithë duhet t’i mësojnë një herë e mirë

Rregullat e veshjes që të gjithë duhet t’i mësojnë një herë e mirë
11:54 | 17 Qershor 2020
“Vishuni tmerrësisht keq dhe ata do të kujtojnë veshjen; vishuni bukur dhe ata do të kujtojnë gruan,” – ka thënë Coco Chanel.

Është e vështirë të mos pajtohemi me të, sepse rrobat janë një pjesë shumë e rëndësishme e imazhit tonë. Çdo mangësi mund të vërehet, sidomos kur do të takoni dikë për herë të parë.

Kopsa e mesme e xhaketës duhet të jetë gjithmonë e mbyllur. E sipërmja varet nga dëshira juaj e ndërsa kopsa e fundit nuk duhet të mbyllet kurrë.

Nëse vishni këmishë, nuk duhet ta hapni atë në pjesën e dekoltesë më shumë se dy kopsa.

Në një komplet të bizhuve, kombinoni vëthët me byzylykun, varësen me unazën. Nuk këshillohet t’i vini të gjitha përnjëherësh.

Gjatësia e kravatës suaj duhet të arrijë belin dhe ta kalojë vetëm pak atë, transmeton shkolla e suksesit.

Zgjidhni që të ekspozoni këmbët ose gjoksin, të dyja bashkë ngjajnë shumë vulgare.

Nëse vishni këmishë pa xhaketë, atëherë nuk është e nevojshme të vini kravatë.

Prerja e këmishës së zyrës nuk duhet të jetë më e thellë se 10 cm nga lartësia e supeve.

Nëse keni futur këmishën në pantallona, bëni mirë të mbani një rrip.

Lëkura juaj nuk duhet të shihet mes trikos dhe xhinseve tuaja. Vishni një bluzë poshtë nëse është e nevojshme.

Ngjyra e rripit duhet të jetë e njëjtë me ngjyrën e këpucëve.

Të gjitha etiketat e dukshme duhet të hiqen.

Jo shumë printe në copa… nëse i pëlqeni shumë, zgjidhini të në të njëjtën ngjyrë.

Çorapet tuaja duhet të jenë aq të gjata sa kur të uleni të mos zbulohen pjesët e këmbës

Një bluzë zyre pa mëngë duhet t’i mbulojë shpatullat tuaja. Bluzat me rripa të hollë nuk janë vlejnë në situata formale.

EKSKULZIVE: Art Motion dhe Klan Kosova fitojnë të drejtën televizive të Superligës, Ligës së parë si dhe Kupës së Kosovës 

Të tjera