[wp-story]

Lajme

Rregulla të reja e masa lehtësuese për të burgosurit

Rregulla të reja e masa lehtësuese për të burgosurit
20:51 | 13 Shtator 2020

Qe nga e hëna, Shërbimi Korrektues i Kosovës do të fillojë të aplikojë masa lehtësuese për të burgosurit.

Ndër masat që do nisë së zbatuari nga e hëna do të jetë edhe e drejta e shfrytëzimit të fundjavës në shtëpi, si dhe vizitat edhe të fëmijëve për të burgosurit.

Këtë e ka bërë të ditur zëvendësdrejtori i Shërbimit Korrektues të Kosovës, Rasim Selmani.

Ai ka thënë se më qëllim të ruajtës së shëndetit nga Covid-19, të gjithë të burgosurit që kthehen nga fundjava do të hynë në karantinë për disa ditë.

Për shkak të situatës me pandeminë ShKK’ja, kishte reduktuar edhe vizitat për të burgosurit.

Por nga 14 shtatori, sipas Selmanit, të burgosurit do të mund të presin nga dy vizitorë duke përfshirë edhe fëmijët.

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera