[wp-story]

Vip/Kultura

Rita Ora bën apel në gjuhën shqipe: Mos kini frikë

Rita Ora bën apel në gjuhën shqipe: Mos kini frikë
16:44 | 18 Mars 2020

Rita Ora ka shpërndarë një mesazh sensiilizues të gjithë fansave të saj përmes një video në “Instagram”.

Ajo i ka kërkuar të gjithëve  të qëndrojnë në shtëpi dhe të jenë mjaft të kujdesshëm për higjenën duke lartë duart shesh etj.

“Dua t’iu dërgoj dashurinë time. Jini të kujdeshëm, qëndroni në shtëpi, mos kini frikë dhe lani duart. Të bëjmë gjithcka që mundemi”, shpreheh Rita.

Në fund të fjalimi të saj ajo i thotë të gjithëve “Ju dua” në gjuhën shqipe.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera