Lajme

Rikthimi i fondeve të MCC’së: Nënshkruhet Memorandum Mirëkuptimi për investim 10 milionë dollarë në Termokos

Rikthimi i fondeve të MCC’së: Nënshkruhet Memorandum Mirëkuptimi për investim 10 milionë dollarë në Termokos
15:27 | 29 Shtator 2020

Rikthimi i fondeve të MCC’së: Nënshkruhet Memorandum Mirëkuptimi për investim 10 milionë dollarë në Termokos

Korporata Sfidat e Mijëvjeçarit do të investojë 10 milionë dollarë në ndërmarrjen publike Termokos, raporton Front Online.

Drejtori i MCC’së për Kosovën, Petrit Selimi ka njoftuar përmes Twitterit se ka nënshkruar Memorandumin e Mirëkuptimit me drejtorin e Termokosin që hap rrugën për 10 milionë dollarë invesime në aktivitetit matës të ngrohjes së qytetit.

“Sapo nënshkrova një Memorandum Mirëkuptimi me drejtorin e Termokosit, duke hapur rrugën për 10 milionë dollarë investime në ngrohtoren e qytetit, me 12 mijë konsumatorë, 60 mijë radiator. Përkrahja financiare është donacion, pjesë e marrëveshjes fillestare me agjensinë qeveritare amerikane MCC e implementuar nga MCC Kosova”, ka shkruar drejtori i kësaj korporate.

Blini derivate me çmim të lirë dhe hyni në garë për të fituar banesë, iphone 13 e 19 shpërblime tjera

Të tjera