Lajme

Rikthehen kolonat e gjata në Fushë Kosovë

Rikthehen kolonat e gjata në Fushë Kosovë
08:49 | 17 Shtator 2020

Kanë filluar të rikthehen kolonat e gjata në Fushë Kosovë.

Në rrugën magjistrale Fushë Kosovë-Prishtinë dhe e cila shërben si lidhëse me shumë qytete të Kosovës, kolonat janë më se të zakonshme në orët e mëngjesit kur shumica e qytetarëve shkojnë nëpër vendet e tyre të punës e po ashtu edhe në orët e pasdites saktësisht pas orës 16:00.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera