[wp-story]

Ekonomi

Rezervoni vetëm edhe sot super ofertën promocionale të “Sharr Travel”

Rezervoni vetëm edhe sot super ofertën promocionale të “Sharr Travel”
16:31 | 07 Prill 2021

Një super ofertë me super çmim është duke e promovuar “Sharr Travel”, kompania më e madhe turistike në Kosovë,

Për vetëm 70 euro iu do të kaloni dy netë në resotrin më të mirë turistik në Vlorë  “Regina Blue”.

Në këtë çmim gjithashtu është përfshirë edhe transporti, shëtitja nëpër pikat turistike më të mira në  Vlorë, si dhe ushqimi me një super kuzhinë në hotel.

Në postimin e kompanisë “Sharr Travel” thuhet se nisja e organizuar bëhet nga të gjitha qytetet e Kosovës.

Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës

 Prishtinë ora 06:30

Therandë ora 07:15

Prizren ora 007:45

Gjakovë ora 07:30

Pejë ora 07:00

Gjilan ora 05:00

Ferizaj ora 06:00

Mitrovicë ora 06:00

Vushtrri ora 06:00

Dita I :

Nisja nga Prishtina të premten në ora 06:30

Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave .

Vizitë Manastirit të Zverenecit

Akomodimi në hotel Regjina.

Darka në Hotel

Pas darkës muzikë

Dita II :

Mëngjesi dhe Darka

Lundrimi me anije (+11 € për person , dreka me shërbim Barbeque bufe dhe 1 ujë gratis , sipas deshirës ,pagesa Individuale) për vizitë : #ISHULLINESAZANIT, #ISHULLINKARABURUN.

Vizitë Muzeun e Pavarësis dhe Sheshin e Flamurit

Muzikë në hotel

Dita III :

Mëngjesi në hotel.

Nisja për vizitë Kalanë e Kaninës .

Vazhdimi i rrugës për në Berat, ndales për kafe dhe vizitë qytetit të 1001 dritareve .

Për informata kontaktoni në:

038/610015

049/610015

044/610015

044/542029

029/224016

045/856228

 

 

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera