Ekonomi

Restorantet “Be Happy” të Petrol Company, garantojnë zbatim të masave anti-COVID-19

Restorantet “Be Happy” të Petrol Company, garantojnë zbatim të masave anti-COVID-19
16:37 | 20 Korrik 2020

Menaxheri i të gjitha pikave të restorantit “Be Happy”, Artan Krasniqi, ka qenë sot i ftuar në programin e mëngjesit në “Radio Prishtina”.

Krasniqi foli në lidhje me situatën aktuale të pandemisë dhe se sa ka ndikuar kjo gjendje te gastronomia, restorantet e tyre në këtë rast.

Ai theksoi se të gjitha pikat e “Be Happy”, po i përmbahen rregullave për mbajtjen e distancës, po dezinfektojnë ambientet çdo natë dhe tha se ka dezinfektues në çdo hapësirë.

“Në fazën e parë të pandemisë, kemi punuar vetëm për punëtorë, sepse ne si ‘Petrol Company’ kemi shumë punëtorë. I kemi paguar edhe pse s’kanë punuar, kanë punuar shumë pak. Ndërsa tash i bie të punojmë më pak, e kemi shkurtuar orarin, por jo edhe rrogat apo stafin.

Artan Krasniqi – Menaxher "Be Happy Restaurant"

Posted by Radio Prishtina on Monday, July 20, 2020

Ai njoftoi se disa ndryshime po bëhen në menu dhe se do të vazhdojnë me risi të tjera.

“Me shefat e kuzhinës jemi duke punuar që të bëjmë ndryshime në menu. Po e bëjmë edhe një ndryshim të vogël në çmime. Ne për dallim nga të tjerët nuk i kemi rritë çmimet edhe pse janë rritë ato të furnizimit”, sqaroi menaxheri i “Be Happy”, Artan Krasniqi.

Ai garantoi se gjithçka është sipas rekomandimeve të Ministrisë së Shëndetësisë, çdo gjë është e sigurt dhe se i gjithë stafi bartin maska.

Restoranti “Be Happy”, funksionon me 7 pika të cilat gjenden në pikat e “Petrol Company-s”  në Dragodan (Prishtinë), Çagllavicë në të dy anët e rruges, Fushë-Kosovë, Gjakovë dhe në Pejë dy pika.

(Artikull i sponsorizuar)

Comodita nis 35 kontejnerë me dyshekë për në SHBA

Të tjera