[wp-story]

Lajme

Reshje të mëdha shiu në Pejë, uji bllokon rrugët dhe hynë në ndërtesa

Reshje të mëdha shiu në Pejë, uji bllokon rrugët dhe hynë në ndërtesa
12:25 | 04 Tetor 2020

Nga reshjet e shiut që kanë nisur dy orë më parë në Pejë, në disa vendbanime menjëherë është vështirësuar qarkullimi.

Pamjet në vijim janë pranë Mullirit të Haxhi Zekës në qytet, në lagjen “Rrokaqielli”, ku uji ka depërtuar edhe brenda në ndërtesat e Solidaritetit.

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera