Lajme

Reshitaj në Pejë: Shqetësuese numri i madh i të prekurve me Covid-19

Reshitaj në Pejë: Shqetësuese numri i madh i të prekurve me Covid-19
18:13 | 15 Qershor 2020

Kryetarja e Komisionit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale dhe deputetja e AAK-së, Albena Reshitaj, ka vizituar sot Institutin Rajonal të Shëndetit Publik në Pejë, për t’u njohur më afër me punën e këtij institucioni të rëndësishëm shëndetësor.

Ajo gjatë takimit me drejtoreshën e Qendrës së këtij instituti Adnora Nurboja ka falënderuar punëtorët shëndetësorë lidhur me angazhimin e tyre në shërbim të shëndetit të qytetarëve për përballimin sa më të lehtë të pandemisë Covid-19.

Reshitaj ka thënë se është shqetësues numri i madh i të infektuarve me Covid-19, e sidomos në javën e fundit.

“Shqetësuese vazhdon të mbetet numri i madh dhe në rritje i të infektuarve me Covid-19, sidomos javën e fundit në vendin tonë”, ka shkruar ajo.Kosova vetëm në 24 orët e fundit ka shënuar gjithsej 49 raste të reja me koronavirus dhe 25 të shëruar

Në MINIMAX kanë filluar zbritjet finale me çmime fikse 2€, 5€, 7€, 9€

Të tjera