Lajme

Reshitaj kërkon ligj të përkohshëm kundër Covid-19

Reshitaj kërkon ligj të përkohshëm kundër Covid-19
11:12 | 19 Qershor 2020

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, është duke raportuar para Komisionit për Shëndetësi në lidhje me situatën pandemike në vend.

Derisa po shtohet rasteët e të infektuarëve dhe nuk pritet që kjo situatë të tejkalohet lehtë, kryetarja e këtij komisioni Albena Reshitaj ka kërkuar që të krijohet një ligj i vecantë, e i cili do të ishte i përkohshëm kundër Covid-19.

“Ne si deputetë kërkojmë të ketë një ligj të ri për luftimin e Covid-19. Me këtë ligj të përkohshëm do të menaxhohej më mirë situata, si dhe do të funksionalizohej ndihma për rimëkëmbje ekonomike, prandaj presim edhe ndihëm tuaj e cila do të ndikonte edhe në menaxhimin p më të mirë të kësaj situate”, tha Reshitaj.

E përgjigja e Zemajt ishte që të lihen të bëjnë punën e tyre, në kohën kur ende nuk kanë mbushur dy javë të plota të punës.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera