Ekonomi

Rekordmenët e Komunave

Rekordmenët e Komunave
10:14 | 19 Nëntor 2022

Komuna e Rahovecit, e cila udhëhiqet nga Smajl Latifi i AAK-së, ka shpenzuar 70 për qind të buxhetit të planifikuar për investime kapitale përgjatë periudhës janar-shtator 2022, raporton Front Online.

Edhe Komuna e Deçanit ka shpenzuar 64% të buxhetit të planifikuar për investime kapitale, 49 për qind të buxhetit për investime kapitale e ka shpenzuar Mitrovica e Jugut.

Edhe më mirë se kjo e fundit në këtë aspekt qëndron Komuna e Gjilanit ka shpenzuar 61% të buxhetit për investime kapitale.

Komuna e Ferizajit ka shpenzuar 70 për qind të buxhetit për investime kapitale, ndërsa Komuna e Prizrenit ka shpenzuar 33% të buxhetit për investime kapitale./Front Online

 

“Dembelët” e Komunave/Kryetarët që dështuan me investime kapitale

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera