[wp-story]

Lajme

Refuzohen mbi 6 mijë vota të diasporës

Refuzohen mbi 6 mijë vota të diasporës
11:51 | 21 Shkurt 2021

Organizata GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), është duke vëzhguar procesin e verifikimit të pakove me fletëvotime nga jashtë në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve.

Nga kjo organizatë kanë bërë të ditur se deri sot në mesditë, 21 mijë e 212 votues janë verifikuar, 6 mijë e 401 votues të refuzuar dhe 14 mijë e 811 të aprovuar.

Comodita nis 35 kontejnerë me dyshekë për në SHBA

Të tjera