Infografika

Rastet me Coronavirus në SHBA, prinë New York

Rastet me Coronavirus në SHBA, prinë New York
14:44 | 23 Mars 2020
Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera