[wp-story]

Lajme

Rastet e reja me Covid-19 janë regjistruar në këto komuna

Rastet e reja me Covid-19 janë regjistruar në këto komuna
15:01 | 22 Prill 2021

Në 24 orët e fundit në Kosovë janë raportuar 5 raste të vdekjes me SARS CoV-2 pozitiv.

Gjatë kësaj kohe janë regjistruar edhe 382 raste pozitive.

Një gjë e tillë është bërë e ditur nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik.

Rastet pozitive janë nga këto komuna:

Prishtinë 59 raste, Pejë 40 raste, Podujevë 27 raste, Ferizaj 26 raste, Mitrovicë 25 raste, Prizren 24 raste, Gjilan 21 raste, Lipjan 21 raste, Fushë-Kosovë 15 raste, Skenderaj 15 raste, Gjakovë 14 raste, Klinë 14 raste, Drenas 13 raste, Vushtrri 13 raste, Shtime 9 raste, Suharekë 8 raste, Malishevë 7 raste, Istog 6 raste, Deçan 5 raste, Viti 5 raste, Obiliq 4 raste, Rahovec 4 raste, Kaçanik 3 raste, Kamenicë 2 raste dhe Leposaviq 2 raste.

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera