[wp-story]

Lajme

Rastet e reja me Coronavirus vijnë nga këto komuna

Rastet e reja me Coronavirus vijnë nga këto komuna
15:04 | 15 Shtator 2020

IKSHPK-ja ka njoftuar për 71 raste të reja me Coronavirus brenda ditës në Kosovë, raporton Front Online.

Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 20 raste, komuna Skenderaj 6 raste, komuna Ferizaj 4 raste, komuna Gjilan 4 raste, komuna Pejë 4 raste, komuna Vushtrri 4 raste, komuna Klinë 3 raste, komuna Lipjan 3 raste, komuna Prizren 3 raste, komuna Drenas 2 raste, komuna Fushë Kosovë 2 raste, komuna Gjakovë 2 raste, komuna Kamenicë 2 raste, komuna Mitrovicë 2 raste, komuna Obiliq 2 raste, komuna Podujevë 2 raste, komuna Viti 2 raste dhe me nga një rast komunat Deçan, Malishevë, Shtime dhe Suharekë.

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera