[wp-story]

Lajme

Ramush Haradinaj pranon ftesë të rëndësishme nga Amerika (FOTO)

Ramush Haradinaj pranon ftesë të rëndësishme nga Amerika (FOTO)
11:04 | 16 Janar 2020

Ramush Haradinaj ka pranuar ftesë që më 6 shkurt të këtij viti të merr pjesë në manifestimin shumë të njohur Lutjet e Mëngjesit.

Ftesa në adresë të Haradinajt ka ardhur e nënshkruar nga dy kongresistë amerikanë, John Moolenaar dhe Thomas R. Suozzi.

Në ftesë potencohet rëndësia e kësaj ngjarjeje të vjetër plot 67 vjet dhe në këtë cilën pritet të merr pjesë edhe presidenti amerikan, Donald Trump.

“Graniti” hap showroom-in e dytë në Prishtinë (VIDEO)

Të tjera