Front TV

Rama: Shkëmbimet tregtare mes Kosovës dhe Shqipërisë janë rritur

Rama: Shkëmbimet tregtare mes Kosovës dhe Shqipërisë janë rritur
11:33 | 20 Qershor 2022

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë është shprehur se shkëmbimet tregtare mes dy vendeve janë rritur.

Gjatë këtij fjalimi ai gjithashtu ka prezantuar projektin e portit Porto Romano që lidhet me Prishtinën.

Petrol Company sërish troket në dyert e Shtëpisë së Pleqve për Ramazan

Të tjera