Lajme

Qytetari tenton t’i largojë pengesat e betonit në shtegun e biçikletave në Prishtinë

Qytetari tenton t’i largojë pengesat e betonit në shtegun e biçikletave në Prishtinë
13:09 | 16 Shtator 2020

Një qytetar është incizuar derisa ka tentuar t’i largojë pengesat e betonit të cilat janë vendosur në shtegun e biçikletave në lagjen “Dardania” në Prishtinë

Videon e ka shpërndarë në Facebook Adrian Berisha, i cili është i angazhuar vullnetarisht në disa projekte në shërbim të komunitetit të komunës së Prishtinës.

“Ja ne krijesë me të cilin e ndajmë hapësirën e përbashkët të qytetit tonë. Kjo video veç e vërteton se: Njeriu është kafsha ma e keqe në planetin tokë. Marre!”, ka shkruar Berisha.

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ditë më parë ka njoftuar se pengesat e betonit përreth shtegut për biçikleta do të vendosur për të pamundësuar parkimin e veturave aty.

 

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera