Lajme

Qytetari me traktor shkon dhe gjuan mbeturina midis rrugës në Prishtinë

Qytetari me traktor shkon dhe gjuan mbeturina midis rrugës në Prishtinë
17:57 | 03 Korrik 2020

Një qytetar ka ndotur ambientin në Prishtinë, duke hedhur nga traktori mbeturina të ndryshme, duke përfshirë edhe materiale të forta betoni.

‘Vrojtuesit e lagjes – Prishtinë’, kanë publikuar disa fotografi, ku shihet një person me traktor dhe që sipas tyre është ai që ka ndotur ambientin.

Në fotografitë e publikuara është personi i cili po vozit një traktor me rimorkio, e që mbi të kishte mbeturina të ndryshme dhe që i ka hudhur në tokë.

Qytetari me këtë veprim ka ndotur ambientin dhe madje u ka bërë edhe më të vështirë punën pastruesve që bëjnë grumbullimin e mbeturinave.

Rasti ka ndodhur gjatë ditës së sotme në Ulpianë, saktësisht tek banesat që njihen me emrin soliterat.

Më poshtë keni pamjet e publikuara.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera