Front TV

Qytetarët të frustruar, hedhin shishe drejt zyrtarëve të EULEX-it

Qytetarët të frustruar, hedhin shishe drejt zyrtarëve të EULEX-it
14:56 | 25 Shtator 2020

Pas daljes së zyrtarëve policorë të EULEX-it kanë filluar fyerjet nga ana e qytetarëve dhe anëtarëve të OVL UÇK.

Qytetarët kanë gjuajtur me shishe zyrtarët e EULEX kështu edhe i kanë fyer.

Me tu sulmuar me shishe ata janë kthyer prapë brenda zyreve.

Qytetarët janë duke kënduar këngë të UÇK.

Policia e Kosovës ka tentuar ti ndal ata./Front Online

 

DIREKT:Qytetarët e frustruar hedhin shishe në drejtim të zyrtarëve të EULEX-it

DIREKT:Qytetarët e frustruar hedhin shishe në drejtim të zyrtarëve të EULEX-it

Posted by Front Online on Friday, September 25, 2020

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera