[wp-story]

Lajme

QNR-ja i rekomandon KQZ-së rinumërimin e rreth 500 vendvotimeve

QNR-ja i rekomandon KQZ-së rinumërimin e rreth 500 vendvotimeve
11:03 | 22 Shkurt 2021

Qendra për Numërim dhe Rezultate i ka rekomanduar KQZ-së, rinumërimin e 500 vendvotimeve. Për këtë propozim KQZ-ja do të vendosë në mbledhjen e orës 13:00 të hënën.

Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi,  ka thënë se anëtarët e KQZ-së do ta shqyrtojnë dhe do të marrin vendim meritor për raportin që do ta paraqesë Qendra e Numërimit dhe Rezultateve me disa rekomandime.

“Mund t’iu konfirmoj se në mbledhjen e sotme të KQZ-së do të paraqitet një raport nga Qendra e Numërimit dhe Rezultateve me disa rekomandime për rinumërim të rreth 500 vendvotimeve dhe natyrisht se anëtarët e KQZ-së do ta shqyrtojnë dhe do të marrin vendim meritor”, ka thënë Elezi për Front Online.

QNR-ja ka nxjerr këto rekomandime pasi këto vendvotime nuk kanë mundur ta kalonin procesin e auditimit.

“QNR-ja ka ardhur deri te këto rekomandime pasi këto vendvotime nuk kanë mundur të kalojnë procesin e auditimit. Arsyet janë të ndryshme dhe kryesisht kanë të bëjnë me bartjen e gabuar të votave në formularin e subjekteve politike dhe formularin e kandidatëve; si dhe për shkak se në një numër të madh të vendvotimeve kandidati apo kandidatët kanë më shumë vota se subjekti politik”, ka thënë tutje ai për Front Online.

“Graniti” hap showroom-in e dytë në Prishtinë (VIDEO)

Të tjera