Lajme

QKUK: Sallat kirurgjike nuk janë mbyllur

QKUK: Sallat kirurgjike nuk janë mbyllur
17:56 | 04 Korrik 2020

Qendra Klinike Universitare e Kosovës ka njoftuar se pavarësisht intenstitetit të punës për shkak të numrit të madh të të shtrirve me koronavirus, sallat e operacionit në dy klinikat nuk janë mbyllur.

Në njoftim thuhet se asnjë nga sallat e operacionit në Klinikën e Kirurgjisë së Fëmijëve dhe në Klinikën e Kirurgjisë Abdominale nuk është mbyllur.

Tutje thuhet se, përkundër faktit se anesteziologët janë angazhuar në njësinë intensive të objektit Mjekësisë Sportive, sallat kanë vazhduar të punojnë normalisht, meqë Klinika e Anesteziologjisë ka mbajtur vazhdimisht anestezionin në këto salla.

“Shërbimi spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës, njofton se asnjë nga sallat e operacionit në Klinikën e Kirurgjisë së Fëmijëve dhe në Klinikën e Kirurgjisë Abdominale nuk është mbyllur.

Sipas njoftimeve nga dy klinikat, por edhe nga Klinika Anesteziologjisë me Mjekim Intensiv programi operativ është realizuar sipas planifikimit”.

Petrol Company sërish troket në dyert e Shtëpisë së Pleqve për Ramazan

Të tjera