Tenderët

QKUK jep tender afër 190 mijë € për mirëmbajtjen e ashensorëve (DOKUMENTE)

QKUK jep tender afër 190 mijë € për mirëmbajtjen e ashensorëve (DOKUMENTE)
08:31 | 21 Prill 2022

Qendra Klinike Universitare e Kosovës ka nënshkruar të hënën një kontratë në vlerë rreth 190 mijë euro, raporton “Front Online”.

Ky institucion ka shpërblyer me tender kompaninë “Ejona”, e cila do të ketë përgjegjësinë të mirëmbajë dhe servisojë ashensorët e klinikave të kësaj qendre për tri vjetët e ardhshme.

Aminin për disponueshmerinë e këtyre mjeteve e ka dhënë drejtori i SHSKUK-së, Valbon Krasniqi.

Megjithatë shuma mund të mos harxhohet e gjitha. Kjo, meqë kontrata është publike kornizë, që nënkupton se QKUK paguan vetëm në ato raste kur kompania i duhet për të kryer punë.

Në procesverbalin e hapjes, të cilin e ka siguruar “Front Online”, dokumentohet se biznesi “Ejona” ishte i vetmi që ofertoi.

Operatori konkurroi në këtë aktivitet të prokurimit me një çmim prej 186 e 232 mijë eurove. Dalloi tepër pak me vlerën e parashikuar nga autoriteti kontraktues, QKUK, që ishte 186 mijë e 840 euro.

“Ejona” do të jetë përgjegjëse për 45 ashensorët të cilët janë të vendosur brenda Klinikave të QKUK-së.

Comodita nis 35 kontejnerë me dyshekë për në SHBA

Të tjera