Lajme

Qeveria voton programin për zbatimin e MSA-së

Qeveria voton programin për zbatimin e MSA-së
11:27 | 14 Korrik 2020

Qeveria e Kosovës ka votuar programin kombëtar për zbatimin e marrëveshjes së stabilizim-asocimi (MSA) për vitin 2020-2024.

Qeveria e Kosovës në mbledhjen të cilën është duke e mbajtur ka votuar edhe votuar programin kombëtar për zbatimin e marrëveshjes së stabilizim-asocimi (MSA) për vitin 2020-2024.

Sipas zëvendëskryeminsitrit Driton Selmanaj, ky program është dashur të votohet më herët dhe të rishikohet mirëpo, që nga muaji mars ai është rishikuar dhe tani është prezantuar para kabinetit qeveritar.

I NGJAJSHËMKONSTITUOHET KOMISIONI PËR INTEGRIM EVROPIAN, PRIORITET MSA-JA DHE LIBERALIZIMI I VIZAVE“

Sot paraqesim para jush programin kombëtar për zbatimin e MSA-së 2020-2024. Ky program është dokumenti kryesor strategjik ndërkombëtar për zbatimin e agjendës evropiane”, theksoi Selmanaj.

Pas votimit në qeveri, ky dokument do t’iu dorëzohet edhe deputetëve të Kuvendit të Kosovës për miratim.

Vetëm 60 euro kap ofertën Al Inclusive të “Sharr Travel” në Aqua Fafa

Të tjera