[wp-story]

Lajme

Qeveria ndanë 6 milionë euro për gastronominë

Qeveria ndanë 6 milionë euro për gastronominë
16:39 | 21 Prill 2021

Qeveria e Kosovës është duke mbajtur mbledhjen e saj të rregullt tash prej orës 16:00.

Në të kabineti qeveritar ka ndarë 6 milionë euro për subvencionimin e 50 % të pagës dhe qirasë për bizneset, puna e të cilave u ndalua shkaku i masave kundër pandemisë për dy javë, nga 6 deri me 18 prill.

Pro votuan të gjithë anëtarët e tij.

Comodita nis 35 kontejnerë me dyshekë për në SHBA

Të tjera