[wp-story]

Lajme

Qeveria miraton masat e reja, u zgjatet orari gastronomëve

Qeveria miraton masat e reja, u zgjatet orari gastronomëve
21:10 | 25 Shtator 2020

Qeveria ka marrë masat e reja ndaj COVID-19 në mbledhjen e saj të premten. Në kuadër të tyre, gastronomisë i është zgjatur orari edhe për një orë.

-Njëkohësisht, të gjithë qytetarët e huaj që hyjnë në Republikën e Kosovës dhe që vijnë nga vendet me rrezik të lartë, duhet të kenë testin PCR, me përjashtime.

-Institucionet shëndetësore obligohen të rikthejnë shërbimet shëndetësore, në përputhje me masat për mbrojtje nga COVID-19.

-Të gjitha institucionet publike dhe private obligohen të menaxhojnë paraqitjen e stafit në punë, në përputhje me Manualin për mbrojtjen nga COVID-19. Matja e temperaturës është e detyrueshme.

“Graniti” hap showroom-in e dytë në Prishtinë (VIDEO)

Të tjera