Ekonomi

Qeveria merr vendim për shpronësimin e disa pronave

Qeveria merr vendim për shpronësimin e disa pronave
11:19 | 13 Tetor 2021

Ka filluar mbledhja e Qeverisë së Kosovës, ku në rend dite për diskutim janë gjithsej 34 pika.

Gjatë mbledhjes Qeveria ka marrë vendim për shpronësim e disa pronave.

Në mbledhje u morr vendimi për ndërtimin e rrugës nacionale N2 Prishtinë-Mitrovicë.

Gjithashtu u miratua kërkesa e Korporatës Energjetike të Kosovës për nevojat e tyre për shpronësim si dhe për zgjerimin dhe rehabilitimin e rrugës ekzistuese në fshatin Bajgorë.

Ministri i Infrastrukturës, Liburn Aliu, tha se janë mbajtur dëgjime publike për këto shpronësime.

EKSKULZIVE: Art Motion dhe Klan Kosova fitojnë të drejtën televizive të Superligës, Ligës së parë si dhe Kupës së Kosovës 

Të tjera