Lajme

Qeveria i bie pishman: Nuk ka vetizolim për kosovarët që kthehen nga Shqipëria

Qeveria i bie pishman: Nuk ka vetizolim për kosovarët që kthehen nga Shqipëria
21:10 | 28 Korrik 2020

Qeveria Hoti është duke e mbajtur mbledhjen online, ku do të vendoset për masat e reja kufizuese për parandalimin e përhapjes së koronavirusit.

Në këtë propozim-vendim shihet se qeveria ka vendosur të largojë masën e vetizolimit 7-ditor për kosovarët që kthehen nga vendet e rajonit.

Propizim-vendimi i ri që pritet të hyjë në fuqi ka pësuar ndryshme, nga ai që u publikua mbrëmë në media.

Zyrtare: Qeveria përfundimisht vendosë 25 masat e reja kundër koronavirusit

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera