[wp-story]

Bota/Rajoni

Qeveria e Maqedonisë sot shqyrton pakon e katër të masave ekonomike

Qeveria e Maqedonisë sot shqyrton pakon e katër të masave ekonomike
13:02 | 27 Shtator 2020

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të mbaj mbledhjen e gjashtë, me më shumë pika të rendit të ditës nga programi i saj i punës dhe interesit të qytetarëve.

Në seancën e sotme mes tjerash Qeveria do të shqyrtoj informatën për pakon e katër të masave ekonomike për rimëkëmbjen e ekonomisë në kushte të pandemisë së shkaktuar nga Covid-19. /Alsat/

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera