[wp-story]

Front TV

Qeveria e Kosovës miraton masat e reja anti-Covid 19

Qeveria e Kosovës miraton masat e reja anti-Covid 19
15:52 | 05 Prill 2021

Qeveria e Kosovës ka miratuar një sërë masash anti-Covid 19.

 

Disa nga më të rëndësishmet janë këto;

 

– Nga 7 prill deri më datën 18 prill të gjitha lokalet e gastronomisë dhe qendrat tregtare do të jenë të mbyllura në Kosovë.

 

– Ora policore do të rikthehet përsëri, ku qytetarëve do t`u ndalohet qarkullimi nga ora 22:00 deri në 05:00, përveç në rastet urgjente.

 

– Institucionet publike dhe private të arsimit parauniversitar do kalojnë në mësimin online nga 12 deri më 18 prill ndërsa ato universitare nga 6 deri më 18 prill.

 

Ato i prezantojë Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, në një mbledhje qeveritare të mbajtur sot.

 

Krejt këto masa erdhen si pasojë e rritjes se rasteve me koronavirus, ditëve të fundit.

 

Miratimin pro tyre e dhanë të gjithë anëtarët e kabinetit qeverisës.

Qeveria me masa të reja anti-Covid

DIREKT: Qeveria me masa të reja anti-Covid

Posted by Front Online on Monday, April 5, 2021

 

Ekskluzive: Këto janë masat e reja anti-COVID që pritet të merren nga Qeveria (Dokument)

Super zbritje në “Petrol Company”

Të tjera