×
 • Lajme
 • Lajme

  Punimet në rrjet, këto vende do të mbesin pa rrymë nesër

  FrontOnline
  23 Nëntor 2021

  KEDS-i ka bërë të ditur se gjatë dy ditëve të radhës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit.

  Sipas njoftimit, ndërprerja e rrymës do të bëhet për shkak të punimeve në rrjet, transmeton lajmi.net.

  Punimet do të kryhen nga ekipet e KEDS-it dhe janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

  Njoftimi i plotë:

  24.11.2021

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Prishtinë

  1.

  TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

  LP 10kV Trasingu (kodi: 161000010 ) nga ora 10:00 deri 14:00

  Vendet: Trasingu, Gurethyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani

  Arsyeja : Zëvendësimi i dy shtyllave të drurit me të betonit 12/1000 Korroticë e Naltë tërheqja e përçuesve

  2.

  TS 35/10kV Koliq do të ndërprehet:

  LP 10kV Grashtic Radashec (kodi: 14016001 ) nga ora 09:00 deri 16:00

  Vendet: Grashtice, Radashec .

  Arsyeja : Pastrimi i trasesë së linjës nga vegjetacioni

  3.

  TS 35/10kV Fushë Kosovë

  Në LP 10kV F.K nr. 12 do të ndërprehen nga ora 01:00 deri 04:00

  1. NS 10/0.4kV T2 Bali Kabashi “CIMA” shpk (kodi: 10012183237)

  2. NS 10/0.4kV Adriatik Azemi”BRITANIA HOMES” (kodi: 10012183188)

  3. NS 10/0.4kV Alban Osmani “BRITANIA HOMES” shpk (kodi: 10012183231)

  4. NS 10/0.4kV Fehat Zeqiri”ARDITI GROUP”SH.P.K (kodi: 10012183221)

  5. NS 10/0.4kV T1 Bali Kabashi “CIMA” shpk (kodi: 10012183236)

  Vendet: Objektet banesore si më sipër në rr. Besa Besë si dhe banesat e “BRITANIA HOMES” dhe ne afersi ob banesore ??.

  Arsyeja : Punimi i kokave kabllovike 20kV.

  Pejë

  1.

  Në NS 35/10kV Isniqi do të ndërprehet:

  LP 10kV Bletaria me (kod: 53057004 prej orës 09:00 deri në ora 11:00

  Vendet: Fshatrat: Hulaj (një pjesë) dhe Isniq (një pjesë), si dhe një pjesë e rrugës Skenderbeu.

  Arsyeja : Punimi i kokave kabllovike 20kV.

  2.

  Nga TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Rugova (kodi 50051006) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

  Vendet: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2, Bregu Kuqisht

  Arsyeja: Mirmbajtje preventive

  Prizren

  1.

  Nga TS 110/35/10kV Prizreni 1 (H04) do të ndërprehet:

  LP 35kV Zhur –Dragash (H01) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 35kV dhe 10kV prej orës 10:00 deri ne ora 14:00.

  Vendet: Rrugët: 480 Rruga e Dëshmorëve, 481 Rruga e Restelicës (një pjesë), 483 Rruga e Brodit (një pjesë), 484 Rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë), “Remateks” Sh.A. në rrugën 480 Rruga e Dëshmorëve, RENELUAL TAHIRI SH.P.K. në Orqushë, BECHTEL ENKA-GP Uzgur Yilmaz në Zhur. Fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok, Blaç, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg dhe Zaplluxhë, Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit, Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc, Brod, Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh, Shkozë (një pjesë) dhe Zhur, Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë, Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë, Dobrushtë, Gorozhup, Vërmicë dhe Planejë.”FRIGO FOOD E.I”SH.P.K. në Dikancë dhe ”EUROKOS J.H.”SH.P.K. Në Milkë.

  Arsyeja: Mirëmbajtja totale e Nënstacionit + instalimi FID mbrojtjes.

  2.

  Nga TS 35/10kV Zhur (H03 dhe H04) do të ndërprehet:

  LP 35kV Dragash (H05 dhe H08), Dikanca, Orqusha dhe Eurokos dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 35kV dhe 10(20)kV prej orës 10:00 deri ne ora 18:00.

  Vendet: Rrugët: 480 Rruga e Dëshmorëve, 481 Rruga e Restelicës (një pjesë), 483 Rruga e Brodit (një pjesë), 484 Rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë), “Remateks” Sh.A. në rrugën 480 Rruga e Dëshmorëve, RENELUAL TAHIRI SH.P.K. në Orqushë, BECHTEL ENKA-GP Uzgur Yilmaz në Zhur. Fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok, Blaç, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg dhe Zaplluxhë, Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit, Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc, Brod, Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh, Shkozë (një pjesë) dhe Zhur, Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë, Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë, Dobrushtë, Gorozhup, Vërmicë dhe Planejë.”FRIGO FOOD E.I”SH.P.K. në Dikancë dhe ”EUROKOS J.H.”SH.P.K. Në Milkë.

  Arsyeja: Mirëmbajtja totale e Nënstacionit

  3.

  Nga TS 110/35/10kV Prizreni 1 (H07)do të ndërprehet:

  NS 35/10kV Prizreni IV (H03) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00 deri ne ora 13:00

  Vendet: Rrugët: 10 Kukësi (një pjesë), 11 Ismet Jashari (një pjesë), 409 Sylejman Vokshi (një pjesë), 413 Rugova, 414 Ymridin çengaj (një pjesë), 415 Bashkim Sukaj (një pjesë), 417 Xhevat Berisha, 419 Karavanet, 420 Mehmet Hasi (një pjesë), 421 8 Marsi, 422 Selajdin Berisha, 423 Toplica (një pjesë), 431 Turgut Ozal, 432 Liman Shala, 433 Elbasani, 437 Mbreti Pleurat, 438 Tirana, 441 Brigada 128, 468 Nehat Berisha, 474 Bashçarshia, 476 Martirët e Tusuzit, 478 Arsim Berisha, 8 William Walker (një pjesë), “KABASHI HOLDING”Sh.P.K. në rrugën 438 Tirana, “PROEX”Sh.P.K. në rrugën 438 Tirana, 10 Kukësi, 417 Xhevat Berisha, 437 Mbreti Pleurat (një pjesë), 584 Bajram Curri (një pjesë), 11 Ismet Jashari – Kumanova (një pjesë), 231 Hoxhë Tahsini (një pjesë), 339 Ramadan Zaskoci, 364 Suzi çelebi, 379 Beteja e Koshares (një pjesë), 382 Azem Hajdari, 383 Kaçaniku, 396 Aleksandër Moisiu, 397 Bajram Kelmendi, 398 Sefedin Laçi, 399 Jul Variboba, 401 Beran Gashi, 12 Norë Kelmendi, 403 Betim Berisha, 405 Dukle, 409 Sylejman Vokshi (një pjesë), 410 Halim Spahiu, 412 Karl Topia, 413 Rugova (një pjesë), 407 Asret Poniku dhe 471 Alajdin Gjezari, 11 Ismet Jashari – Kumanova (një pjesë), 340 Mentor Krasniqi (një pjesë), 343 Lazër Lumnezi, 346 Pal Paluca, 347 Hyse Rexhepi, 349 Themistokli Gërmenji, 357 Pushkatarët, 358 Bujtinat, 359 Iljaz Kuka, 360 Adnan Krasniqi, 362 Papa Gjon Pali, 366 Anton çetta, 368 At Gjergj Fishta, 381 Indrit Cara – Kavaja, 382 Azem Hajdari, 384 Behari dhe Sheshi Shadërvani, 115 Joni, 117 Dzemail Bjedic, 118 Jani Vreto, 119 Azem Bejta, 122 Xhemil Fluku, 125 Mbreti Pirro, 126 Bajo Topulli, 127 Ibrahim Lutfiu, 128 Feriz susuri, 138 Besëlidhja, 383 Laçaniku, 4 Remzi Ademi, 5 De Rada, 437 Mbreti Pleurat (një pjesë) dhe 8 William Walker (një pjesë) dhe Spitali Rajonal i Prizrenit dhe 4 konsumatorë komercial në rrugën 437 Mbreti Pleurat, Fat Group dhe Kfori Turk.

  Arsyeja: me qellim te peforcimit te daljes 35 kV kyqjes se kabllit 35kV nga Prizreni 1 deri ne Prizreni IV

  4.

  TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

  LP 10kV Reshtani (kodi: 32000017) nga ora 10:00 deri 14:00

  Vendet: Reshtan, Therande (nje pjese), Lagjeja Bajraktari, Reshtani 1, Reshtani 3 .

  Arsyeja : Revizion ne LP 10kV, ndrrimi/perforcim i shtyllave te demtuara.

  Mitrovicë

  1.

  TS 35/10 kV Shupkovci Ido të ndërprehet:

  LP 10kV Kqiqi (kodi: 70000102 ) nga ora 10:00 deri 14:00

  Vendet: Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh.

  Arsyeja : Kontrollimi shtimi vajit neper TS terhiqja perqusve Ndrrimi shtyllave TM

  2.

  TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

  LP 10kV Novolani (kodi: 73000005) nga ora 10:00 deri 15:00

  Vendet: Një pjesë e Bukoshit,Novolani,Kolla,Vërnica,Rezniku,Shallci,Druvari,,Mihaliqi.

  Arsyeja : Bartja e rrjetit 10 kv dhe 04 kv nga shtylla e thyer ne shtyllen e re ne dervar te nemozht

  25.11.2021

  Punime nga palët e treta

  Prizren

  1.

  Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

  TS 10/04 kV Arbana Pisha (kodi: 30000016007) prej ores 09:00-13:00 dhe nga ora 15:00-17:00

  Vendet: Arbana pisha.

  Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas ZT

  2.

  NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

  LP 10kV 5 Dëshmorët me (kodi: 30000016) nga ora 10:00 deri 15:00

  Vendet: Rrugët:Jashar Slihu, Aziz Kelmendi , Ismajl Qemali, Wesley Clark, Ismet Gashi.

  Arsyeja: Përmisimi i vrejtjeve nga Pranimet Teknike, sipas PEE

  Ferizaj

  1.

  Në NS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

  NS 10/0.4kV TS EVROPA 92 (kodi: 40042005109) nga ora 10:00 deri 13:00

  Vendet: Fshatrat: Rakaj dhe Varosh.

  Arsyeja: : Plasimi i energjisë të prodhuar nga panelet solare, sipas PEE.

  Pejë

  1.

  Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

  LP 10kV Radavci (kodi: 50000004) nga ora 10:00 deri 13:00

  Vendet: Novosella,Radavci,brestoviku,Dogna,Jabllanica e madhe.

  Arsyeja: Vendosja e shtylles TM sipas PEE.

  25.11.2021

  Punime në projekte investive

  Pejë

  1.

  NS 110/10kV Deqani do të ndërprehet:

  NS 10/0.4kV TS Laxha Lataj Carrabreg (kodi: 53000003019) nga ora 09:00 deri 17:00

  Vendet: Laxha Lataj Carrabreg

  Arsyeja: : kyçja e konsumatoreve në rrjetin e ri.

  Petrol Company zbret çmimet në Ditën e Verës: Benzinë 1.70 euro dhe Diesel 1.85 Euro për litër
  Nga Rubrika
  Lajme19 Korrik 2024
  KEDS ka njoftuar se sot do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa vende...
  Bota/Rajoni19 Korrik 2024
  Kërkimi për njeriun që vrau policin kufitar Nikolla Krsmanoviq dhe plagosi rëndë kolegun e tij Vjekoslav Iliq në Loznicë është ende në...
  Lajme19 Korrik 2024
  Instituti i Kosovës për Drejtësi sot do të publikojë raportin “Politizimi i KPM-së”. Ky raport është analizë e Projektligjit për Komisionin e...
  Të tjera
  Lajme18 Korrik 2024
  Kryeministri Albin Kurti u ka bërë thirrje qytetarëve që t’i ndjekin udhëzimet zyrtare nga autoritetet e Kosovës pas ngjarjes së fundit në...
  Vip18 Korrik 2024
  Këngëtarja e njohur shqiptare, Dafina Zeqiri, po vjen me një projekt të ri. Artistja ka bashkuar forcat me reperin nga Ferizaj, Arton...
  Lajme18 Korrik 2024
  Ministrja e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla, është takuar me ambasadorin e ShBA-së në Kosovë, Jeffrey Hovenier. Gërvalla tha se me Hovenierin...
  Lajme18 Korrik 2024
  Ardita Sinani do të votohet së shpejti për kryetare të Preshevës pas koalicionit me Partinë Demokratike Shqiptare (PDSH), raporton Front Online. Sipas...
  Lajme18 Korrik 2024
  Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka marrë pjesë në hapjen e Seminarit të 17-të të Mësimdhënësve të Mërgatës. Zyra e Kryeministrit ka...
  Sport18 Korrik 2024
  Llapi është mposhtur në “Zahir Pajaziti” edhe në ndeshjen kthyese nga Wisla Krakowa në kuadër të kualifikimeve për Europa League. Pjesa e...

  FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.