Ekonomi

Punime në rrjet, KEDS-i njofton për ndërprerje të rrymës

Punime në rrjet, KEDS-i njofton për ndërprerje të rrymës
17:14 | 06 Korrik 2020

Nesër në disa qytete të Kosovës do të ketë punime në rrjetin energjetik dhe për këtë arsye do të ketë edhe ndërprerje të rrymës për disa orë.

Njoftimi i plotë i KEDS-it, pa ndërhyrje:

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

07.07.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Gjakovë

1.

NS TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dragabili (Kodi: 82082006) prej orës 10:00-14:00

Vendet: rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.557 Bedri Berisha (1 konsumator), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja: Përforcimi i shtyllave të tensionit të mesëm, pastrimi trasesë dhe tërheqja e përçuesve.

Pejë

1.

NS TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lumbardhi (Kodi: 53000005) prej orës 10:00-14:00

Vendet: Lluka e Epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishë, Gramaqel dhe Maznik.

Arsyeja: Pastrimi i rrjetit, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe përforcimi i rrjetit.

Prizren

1.

NS TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Budakova (Kodi: 32000008) prej orës 10:00-14:00

Vendet: Pishina Solid, Reçani I, Reçani II, Dragaqinë I, Çadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

Ferizaj

1.

NS TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kraishta (Kodi: 41000002) prej orës 10:00-14:00

Vendet: Rufci i Ri, Rufci i Vjetër, Hallaqi i Vogël, Hallaqi i Madh, Ribar i Vogel, Ribar i Madh, Zllakuqani, Kraishta, Bujani, Bregu i Zi, Godanci i Epërm, Varigoci dhe Kraishta.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor 10(20) kV.

Mitrovicë

1.

NS TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Likovci (Kodi: 74000001) prej orës 10:00-14:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzhë, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushilë, Rezallë e Re, Likofc, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Punimi i shtyllës 10 kV në Obri dhe tërheqja e përçuesve.

07.07.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 110/10 kV Prishtina 7 nga dalja 10 kV Fabrika e Kasetave do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Fabrika e Kasetave (Kodi: 19000039085) nga ora 11:00 – 15:00.

Vendet: rr. Nekibe Kelmendi (një pjesë) dhe rr. Richard Hollbrooke.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

Punime në projekte investive

08.07.2020

Prizren

1.

Në NS 35 kV Dikanca (Kodi:300370)do të këtë ndërprerje totale prej orës 11:00 deri në ora 15:00.

Vendet: fshati Brod dhe afariste: N.P.T “Kuk Comerc”(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikance, Baqkë, Dikancë, Leshtan, Radesh, Frigofood si dhe HC “Dikanca”(G 1+G 2) dhe HC”Dikanca” G 3.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i SCADA-s.

Nga ky LP frunizohen BRE HC “Dikanca”(G 1+G 2) dhe HC”Dikanca” G 3.

Prishtinë

1.

Në NS 110/10 kV Prishtina 7 nga dalja 10 kV Fabrika e Kasetave do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Fabrika e Kasetave (Kodi: 19000039085) nga ora 11:00 – 15:00.

Vendet: rr. Nekibe Kelmendi (një pjesë), rr. Richard Hollbrooke.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

2.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva nga dalja 10kV Podujeva 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Blakqorët (Kodi: 14000001005 ) nga ora 10:00 – 16:00.

Vendet: rr. Skënderbeu te Blakqorët.

Arsyeja: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina.

3.

Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Podujeva 2 (Kodi: 14000002) nga ora 08:00-08:15 si dhe nga ora 14:00-14:15

Vendet: Spitali, Kombinati, Bankosi dhe Sh.f. “Shaban Shala”.

NS 10/0.4kV Shtëpia e mallrave- (Kodi: 14000002201) nga ora 08:00 – 14:15

Vendet: rr. Skënderbeu një pjesë dhe rr. Xhafer Meta.

NS 10/0.4kV KOMBINATI- (Kodi: 14000002013) nga ora 08:00 – 14:15

Vendet: rr. Ali Ajeti dhe rr. Lordi Bajron.

NS 10/0.4kV TSB Parku ZPRR 2017- (Kodi: 14000002306) nga ora 08:00 – 14:15

Vendet: rr. Brigadat.

NS 10/0.4kV BANKOSI- (Kodi: 14000002014) nga ora 08:00 – 14:15

Vendet: rruga e Xhamisë.

4.

Në NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Baicë-Kiqinët (Kodi: 16100008031) prej 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Lagjja Kiqinët dhe Leshtranët.

NS 10/0.4 kV Florim Kiqina (Kodi: 161000008246) prej 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Një pjesë e lagjes Kiqinët.

NS 10/0.4 kV Baicë-Xhylanët (Kodi: 16100008033) prej 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Lagjja Xhylanët.

NS 10/0.4 kV Baicë-Zariqët (Kodi: 16100008034) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Lagjja Zariqët.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave, sipas projektit.

Prince Caffe pjesëmarrës në panairin DUBAI EXPO 2021

Të tjera