[wp-story]

Bota/Rajoni

Publikohen pamje të rralla të shkatërrimit të bazava ushtarake serbe nga NATO

Publikohen pamje të rralla të shkatërrimit të bazava ushtarake serbe nga NATO
08:10 | 02 Tetor 2019

Pamje të rralla filmike janë publikuar nga “Zastava Film”, në 20 vjetorin e bombardimeve të NATO-së mbi Jugosllavinë

Që nga Beogradi deri në Gjilan, kudo baza shihen bazat serbe të shkatërruar nga bombat e avionëve të NATO-së në vitin 1999.

NATO nuk kishte bombarduar pothuajse të gjitha bazat dhe infrastrukturen e ushtrisë serbe në Kosovë, Serbi, Mal të Zi dhe Vojvodinë.

Në video shihen pasajot e bombardimit të avionëve të NATO-së mbi bazatë serbe.

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera