Lajme

Protestuesi serb në veri e tregon armën e ftohtë përpara kamerës

Protestuesi serb në veri e tregon armën e ftohtë përpara kamerës
11:08 | 26 Shtator 2021

Gazetari Ermal Panduri ka publikuar një video dhe një fotografi të një protestuesi serb në veri të Kosovës i cili ka edhe thikë me vete.

Panduri ka shkruar se personi në pamje mund të jetë edhe me të meta, por fakti se e lënë brenda protestës një të tillë me armë të ftohta tregon mundësinë e incidenteve.

“Kjo pastaj mund të quhet nga ta edhe justifikim per eskalim eventual”, ka shkruar Panduri.

Mbrëmë serbët janë incizuar duke kënduar këngë nacionaliste e duke provokuar policët kosovarë.

Apliko online për kredi në IBAS, përfito subvencionim nga Qeveria

Të tjera