[wp-story]

Lajme

Protestojnë punëtorët e MKRS-së, kundërshtojnë vendosjen e Presidencës në këtë objekt

Protestojnë punëtorët e MKRS-së, kundërshtojnë vendosjen e Presidencës në këtë objekt
10:25 | 05 Nëntor 2019

Punëtorët e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS) po protestojnë kundër vendosjen së Presidencës në objektin e kësaj ministrie, raporton EkonomiaOnline.

Ata po konsiderojnë se ky vendin i dëmton në mbarëvajtjen e procesit të punës.

Petrol Company në muajin e shenjtë të Ramazanit, dhuron pako ushqimore per familjet nevojtare në qytetin e Vitisë

Të tjera