[wp-story]

Lajme

Prokuroria e Speciales kërkon masa mbrojtëse për dëshmitarët në rastin ndaj Thaçit e të tjerëve

Prokuroria e Speciales kërkon masa mbrojtëse për dëshmitarët në rastin ndaj Thaçit e të tjerëve
12:40 | 18 Nëntor 2020

Prokuroria e Gjykatës Speciale ka bërë një kërkesë në seancën statusore ndaj Thaçit, Veselit, Selimit dhe Krasniqit.

Ajo ka të bëjë masat mbrojtëse që duhet të kenë disa prej dëshmitarëve që janë pjesë e rastit ndaj krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Prokuroria ka bërë të ditur se në këtë rast janë të përfshirë 153 dëshmitarë.

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera