Kronika

Prokuroria e shtetit, për 24 orë 37 aktakuza kundër 45 personave

Prokuroria e shtetit, për 24 orë 37 aktakuza kundër 45 personave
12:07 | 26 Gusht 2020

Prokuroria e shtetit njofton se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore, janë ngritur 37 aktakuza kundër 45 personave, për vepra të ndryshme penale.

Gjithashtu, me urdhër të Prokurorit të Shtetit, janë ndaluar 18 persona të dyshuar dhe janë paraqitur tri kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit për tre persona të dyshuar.

Prokuroria Themelore në Prishtinë, gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit kujdestar, ka ndaluar trembëdhjetë 13 persona të dyshuar, po ashtu, kjo prokurori ka paraqitur 2 kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit për dy 2 persona të dyshuar, si dhe ka ngritur 4 aktakuza kundër 6 personave për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Prizren, gjatë 24 orëve të fundit, ka ngritur 7 aktakuza kundër 9 personave, për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Pejë, gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit kujdestar, ka ndaluar 3 persona të dyshuar dhe ka paraqitur 1 kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit për 1 person të dyshuar.

Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit, ka ndaluar 1 person të dyshuar, në kohëzgjatje prej 48 orësh dhe ka ngritur 6 aktakuza, kundër 7 personave, për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Gjakovë, gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit kujdestar, ka ndaluar 1 person të dyshuar në kohëzgjatje prej 48 orësh.

Prokuroria Themelore në Mitrovicë, gjatë 24 orëve të fundit, ka ngritur 6 aktakuza kundër 9 personave, për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Ferizaj, gjatë 24 orëve të fundit, ka ngritur 14 aktakuza kundër 14 personave për vepra të ndryshme penale.

Natën e Kurban Bajramit Petrol Company shpërndan 40 pako ushqimore për fëmijët jetim në Kosovë

Të tjera