[wp-story]

Lajme

Profesori i njohur: Mosliberalizimi i vizave për Kosovën është racizëm i pastër

Profesori i njohur: Mosliberalizimi i vizave për Kosovën është racizëm i pastër
13:35 | 17 Dhjetor 2019

Profesori i marrëdhënieve ndërkombëtare, Dritëro Arifi, ka thënë se mosliberalizimi i vizave për Kosovën është racizëm ndaj vendit.

Ai ka thënë se kushtet si ajo kundër krimit dhe korrupsionit janë permanente dhe se BE nuk ia ka hequr vizat Kosovës në kohën e duhur.

“Asnjë shtet i BE-së nuk është treguar i sinqertë ndaj Kosovës”, tha ai sot në RTK.

Ndryshe, Edhe pse Kosova ka marrë rekomandim pozitiv, nga disa institucione të BE’së, ende nuk është marrë vendim përfundimtar që do të i mundësonte kosovarëve lirinë e lëvizjes në Zonën Shengen

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera